stoineff

Феновете на ЦСКА приветстваха Гриша Ганчев с - Добре дошъл на Армията

От пощата: ЦСКА е клубът на България. ЦСКА днес има нужда от всички нас, единни и по-силни от всякога!

ЦСКА е клубът на България. ЦСКА днес има нужда от всички нас, единни и по-силни от всякога!

ЦСКА е приемник на АС 23. Още при Кимон Георгиев през 1944 г. офицерският клуб се обедини с Чавдар - отборът на, забележете, Министерството на войната. Няма никаква намеса на БКП, комунисти и т.н. При учредяването на ЦДВ (б.а. ЦСКА) някои хора се уплашиха да го впишат в протокола. Причината е финансова, малцина я знаят.

АС 23 имаше натрупан дълг, който трябваше да го приеме ЦСКА. Отделно, двама-трима от играчите на АС 23 бяха от царската полиция. Не искаха да се прави тази връзка. Доста глупаво. Защото ЦСКА е приемник на АС 23. Същата публика идваше на мачовете. После се запалиха хората от Коньовица. Говорят глупости, че сме пълнели стадиона с военни. Знаете ли, че хиляди студенти идваха на тренировки и се запалваха по ЦСКА. Сядаха на въздух на трибуните, четяха си учебниците, подвикваха, коментираха. Това е истината! Жалко, този учредителен протокол щеше да реши проблема със собствеността още през 1990 г. Но ЦСКА ще го надживее! Яд ме е само, че не взехме евротитла. Най-близко бяхме през 1967 г. в полуфиналите с Интер.

Официално писмо:

"ЗА СВОБОДЕН, ЧИСТ И СВЯТ ЦСКА !!!


Приятели, армейци, хора, които обичате ЦСКА. ЦСКА е нашия клуб. ЦСКА е клубът на България. ЦСКА днес има нужда от всички нас, единни и по-силни от всякога! Днес всеки от нас трябва да направи сам пред себе си своя личен избор! Защо обичаме, защо се кълнем в ЦСКА? Днес е денят, в който трябва да кажем искаме ли свободен, чист и свят ЦСКА или ще продължим да търпим робските окови, наложени ни от пернишките боклукчии? Днес е денят, в който ние трябва да кажем истината ли избираме или лъжата? Днес е денят, в който всеки един от нас сам трябва да реши, дали онова заради което е отишъл за първи път на любимия стадион, дали онова което му е завещано от бащи и деди, дали онова което му е посочено от по-големия брат, от приятеля, ще продължи да бъде онзи пламък в неговото сърце, онова истинско чувство, което е присъщо само и единствено за истинската любов! Любовта е най-чистото и най-святото чувство, но то е достояние само за свободните, за истински свободните като онези Армейци от СЕВЕРНАТА ТРИБУНА, които устояха срещу всички и всичко, което бе хвърлено срещу ЦСКА през последните 24 години!



Днес всеки един от нас, сам за себе си трябва да реши ще бъдем ли достойни, за онези които написаха нашата славна история със златни букви в българския спорт, ще съумеем ли да я съхраним? Ще бъдем ли достойни, за онези които запалиха любовта в сърцата ни към този ВЕЛИК клуб, ще бъдем ли достойни, за онези които бяха преди нас в СЕВЕРНАТА ТРИБУНА? Ще бъде ли ЦСКА свободен, чист и свят клуб или ще бъде онова, на което е оприличен от децата на агентите на ДС от Подуене? РЕШАВАТЕ ВИЕ!!!
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Спорт 3366951774038320054

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item