stoineff

Изгорелите при вчерашната катастрофа са от с. Могилино

В катастрофата за която "Интервю" писа,  край с. Тотлебен вчера изгоряха четирима души. Това са братята Радослав, на 55 г. и Валентин, на 50 г, Райкови, майка им Рада Георгиева, на 76 г., и съпругата на единия – 52-годишната Нели Райкова.



 Последните новини и официалната информация от пресцентъра на ОДМВР – Плевен гласят че жертвите са от русенското село Могилино, а виновника за ПТП - то е шофьорът на ТИР - а, 45-годишния Хюсеин Хасанов, управлявал с турска шофьорска книжка, който се е движил по пътя в нарушение на забраната за тирове.

Към 18.40 часа вчера на прав пътен участък в посока от град Плевен към град Русе, товарен автомобил "Скания Р-420", с прикачно ремарке, управляван от 45-годишен от село Панайот Хитово, община Омуртаг, удря правилно движещия се пред него "Рено Меган-Сценик". Вследствие на удара водачът на лекия автомобил - 55-годишен от село Могилино, община Две могили, е изгубил контрол над управлението. Напуснал е пътното платно вдясно по посока на движението си, ударил се е в крайпътно дърво и се възпламенил. На място са загинали шофьорът и пътниците в колата – 50-годишен, 76-годишна и 52-годишна, от село Могилино.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.343, ал.3, б.в, във връзка с чл.342 от Наказателния кодекс.

още: Адвокати на пострадали при катастрофа


+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 7907194025225139205

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item