stoineff

Напрежението на протестите нараства има ранени

Напрежението на протестите нараства има ранени
Пластмасови бутилки летят и в двете посоки пред централата на партия „Атака" в София. Протестиращите показват бутилки, долетели откъм членовете и симпатизантите на националистическата партия, пълни с камъни и пясък. Има ранено момче. Което е напуснало протеста. По непотвърдени данни има ранен и полицай от жандармерията.

Четири жандармерийски коли са обградили централата. Има много засилено полицейско присъствие в района.

Протестиращите освиркват и хвърлят димки. Те не могат да се приближат на по-малко от 100 метра до сградата заради засиленото присъствие на жандармерията. Около 10 000 протестиращи се опитват да се доберат до "Врабча" 1, пресечката е блокирана. Множеството освирка Волен Сидеров, чуват се викове "Волен, курво", "Национален предател", "Оставка", "Турци сте", "Еничари", "Извини се, бе" и други. Полицейското присъствие е 10 пъти по-засилено от това пред централите на БСП и ДПС.

Хвърлят се пиратки, сблъсъци между протестиращи и симпатизанти на "Атака" към момента няма. Протестиращите викат към полицаите "Елате при нас".

На скандиранията с оставка от позицията зад полицейските барикади Волен Сидеров по мегафон започва да обижда протестиращите, наричайки ги "национални предатели" докато ПП "Атака" била спасението на България.

Зад загражденията са 500 атакисти, които нямат досег до протестиращите и развяват знамена на "Атака".

На улицата и от двете страни има доста захвърлени бутилки от минерална вода и бира.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

София 675940463405776110

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item