stoineff

Огнян Стоянов е открит в кома, със счупен череп

Огнян Стоянов е открит в кървава локва Барабанистът Огнян Стоянов е в кома, със счупен череп и мозъчен кръвоизлив, след като е открит в локва кръв в мазето на дома си. Животът му е в опасност, поставен е на апаратна вентилация и е под активно лекарско наблюдение в реанимация на благоевградската държавна болница.
Инцидентът с музиканта станал малко след полунощ в жилищна кооперация, намираща се до кръговото кръстовище в центъра на Благоевград. Пострадалият мъж е открит в безпомощно състояние от неговата майка, която незабавно потърсила лекарска помощ,

При направените изследвания е установена тежка травма на главата, има счупен череп, кръвоизлив и оток на мозъка, казва пред Struma.bg неврохиругът д-р Нидал Ашрам, който уточни, че пострадалият е настанен за интензивно лечение в реанимацията и има временна опасност за живота му.

Животът на музиканта, който е баща на две деца, се преобърнал, след като се разделил преди години със съпругата си. Наскоро предстояла подялба на жилищното имущество. Какво се е случило завчера вечерта, засега остава неизвестно. За инцидента е информирана и полицията.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 8051394503192877426

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item