stoineff

За назначението на Пеевски - Очевидно има договорка

Последни новини за назначението на Делян Пеевски - Ивайло Калфин : "Очевидно има договорка"


В интервю за БТВ Ивайло Калфин каза, че : „Недопустим е изборът Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Това назначение е неубедително за обществото и не мога да си го обясня. То най-вероятно ще доведе до последици върху крехкото доверие на правителството".

Според думите му всяка политическа партия трябва да има граница на компромиси, която не бива да прекрачва. Той прогнозира, че въпреки това правителството няма да падне.

"Не мисля, че правителството ща падне при създалата се ситуация. Ако беше в по-напреднал етап, може би това щеше да се случи. Всяка грешка вече ще се отразява изключително много. Това назначение ще тежи много на политическите сили", смята Калфин.

„Очевидно има договорка", добави той.

"Реформите в ДАНС бяха необходими. Въпросът е дали трябва те да бъдат завършени с назначението на Делян Пеевски", каза още Ивайло Калфин.

"Не мисля, че трябва да питаме партньорите за назначенията в държавата", добави евродепутатът. Ивайло Калфин подчерта, че Бойко Борисов наистина иска да се върне на власт. "Нека обаче да не бърза", коментира той.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

протести 2536525453015950561

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item