stoineff

Заловен е наркобос №1 на Мексико - Miguel Angel Trevino Morales

Miguel Angel Trevino Morales
Miguel Angel Trevino Morales

Заловен е най - големия наркобос в Мексико Мигел Анхел Тревиньо Моралес (Miguel Angel Trevino Morales), шефа на най-мощния наркокартел в страната - Сетас (Zetas)


Операцията е била осъществена с участието на подразделение морски пехотинци. Това е най-големият успех досега на правоохранителните органи в Мексико откакто държавата обяви война на наркокартелите. Подробности от залавянето на Моралес не се съобщават.

42-годишният Моралес не е сред основателите на Сетас и за разлика от тях няма военна подготовка. Той влиза в Сетас (Zetas) в началото на 90-те години, още като тийнейджър, но бързо се издига в йерархията благодарение на жестокостта си и репутацията на брутален убиец.

През 2010 г. Моралес става вторият човек в Сетас  (Zetas), превръщайки се в регионален бос, базиран в Нуево Ларедо, щат Тамаулипас. След смъртта на лидера на наркокартела Ериберто Ласкано през октомври 2012 г. Моралес става биг бос.

Сетас са известни с изключителната си жестокост - и по отношение на полицаи и военни, и по отношение на конкурентни наркокартели. Рязане на глави, разчленяване, бесене по виадукти - това е само част от арсенала на убийците на Сетас (Zetas).
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Свят 875565963524956230

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item