stoineff

Лятото, децата ни и акумулаторните колички

+Новини+Interview+daniel stoineff


Детството е най-хубавият етап от живота на човек. Тогава е най-безгрижен и невинен. Свободата е най-важна за децата. Родителите пък се чудят с какво да угодят на малките си палавници. Все пак живеем във време, в което има толкова много, толкова разнообразни детски неща, че човек се чуди какво да купи.
Най-новата мода в детските играчки са електрическите акумулаторни коли, с които детето ще се превърне в истински малък шофьор. Колите несъмнено са любимите играчки както на момченцата, така и на големите мъже. Това си е такава момчешка страст, която си остава за цял живот. Вашето дете има много години, докато дойде време да изкара книжки, а вие виждате в него желание да шофира или пък просто се впечатлява от всякакви превозни средства. Тогава най-добрият вариант е да му купите детска електрическа акумулаторна количка. Има толкова разнообразни модели, зависи към какво се е насочил малчуганът.
Момиченцата също много се радват на подобни играчки. Най-вече ги привличат розовите коли, типично момичешки.


 Спокойно могат да се състезават с момченцата на пътя, само в парка или в двора естествено. Цветовте са разнообразни, различните модели пък са в изобилие, за да задоволят и най-капризния детски вкус. Синьо, червено, бяло, жълто и розово са преобладаващите цветове сред хитовите колички. Количките са умалени копия на истински автомобили. Именно това е и най-важната им характеристика, с която привличат малките слънчица, които искат да карат като колата на татко. Детските акумулаторни колички са създадени така, че да са удобни за децата. А и, появявайки се с такава кола, малкият палавник ще събере всички погледи на приятелите си.

Предлагат се колички тип кабрио, джип и всякакви други разновидности. Бяло BMW кабрио без съмнение си е класика в жанра. Има акумулаторни влакчета, тип състезателни мотори, скутерчета и трактори. За малките госпожици пък моделите се предлагат в розов цвят. Момиченцата могат да станат горди шофьорки на розов джип, розово кабрио или мотор.

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item