stoineff

Борисов - сега вие окървавихте столицата!

Бойко Борисов

София. Говорихте за мен, че съм диктатор, а сега вие окървавихте столицата. Това каза от парламентарната трибуна председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Днес във вестник „Труд” са извадили много хубаво какво сте говорили всички вие. Тогава ни призовавахте да си отидем с мир и си отидохме, върнахме властта на народа, каза Бойко Борисов. „Дебатите по бюджета ще ги проведем в детайли, като разискваме. Това не е дневният ред на обществото”, заяви Борисов. „Аз съм убеден, че ако вие не чуете това, което ви казват хората, тези, които са против вас – а те са много, ще вкарате държавата в тежка ситуация.
Единственият изход е да се направят предсрочни избори и след това всички ние да се съобразим с волята на хората. От ГЕРБ ще го направим и какъвто и да е резултатът, ще се съобразим с него.

„Сутринта като дойдох и виждам как е обсаден парламентът от сутрин до вечер, как ви е приятно това да го изживявате, каква е тази нервна система? Удивявам се на вашите възможности. Надали това, което вие казвате, може да ме засегне. Вие ще разделите държавата”, заяви Борисов. „Апелирам към мъдрост, ако можете да я проявите. Ако не можете – аз такива скандирания чух сутринта, че не знам как издържате”, посочи Борисов. „В Банкя ги пращате вие и гледам по колко пари им давате. Мислите, че няма по 50 симпатизанти на ГЕРБ, които да идват по домовете ви да скандират?”, заяви той.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

протести 2332441638107018332

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item