stoineff

Две жертви в катастрофата край Русе вчера

Две жертви край русе -катастрофа Сеново

Втора жертва взе снощната тежка катастрофа в Сеново, Русенско. Починал е 32-годишният шофьор на жигулито, което бе смачкано до неузнаваемост при челен удар от „Пежо", съобщи „Дарик".



Вчера вечерта челно се сблъскаха „Пежо" с разградска регистрация и „Жигули" с русенски номер. На място загина един от пътниците на предната седалка във втората кола, а малко след това на път за болницата е пиздъхнал и 32-годишният шофьор на „Жигули"-то.

Очевидци разказаха, че автомобилът, в който са пътували и две жени, е бил смачкан до неузнаваемост. Вътре били две семейства от Сеново, които се връщали от бране на билки. Двете жени са настанени в русенската болница с множество наранявания по тялото, а 20-годишният шофьор на „Пежо"-то е с фрактурa на крака.

Пострадалите са транспортирани до здравното заведение от три екипа на Спешна помощ. Наложила се и намесата на екип на пожарната, за да бъдат извадени заклещените в намачканите автомобили пътници. Причините за инцидента се изясняват.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 8933757996808341288

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item