stoineff

Тялото на моториста Георги Ангов беше открито в крайпътна канавка

Катастрофа моторист

Рокерът, който загина в катастрофа на път за мотосъбора в Кюстендил днес, е зет на собственика на оптики „Хлебаров и Тумбев" Иван Хлебаров, съобщи Struma.bg.



Тялото на 30-годишния рокер Георги Ангов от Петрич бе открито в крайпътна канавка в местността „Черна нива", по пътя Дупница- Кюстендил.

"Колегите са получили сигнала в 12:16 мин. Реагирал е екипа от Невестино. Той е бил с черепно-мозъчна травма. Най-вероятно е и с прекъснат и гръбначен мозък от „саблените удар", обясни по-рано днес директорът на Спешен център-Кюстендил д-р Анелия Георгиева пред Дарик.

Загиналият Георги и още двама мотоциклетисти пътували заедно. При навлизане в поредния завой, на изкачване на „Черна нива", 30-годишният мъж навлиза с мотора си в насрещната лента и се удря странично в лекотоварен бус. Починал е на място.

Шофьорът на буса и другите двама мотоциклетисти не са пострадали, съобщи говорителят на полицията в Кюстендил Катя Табачка.

Трупът е закаран за аутопсия в кюстендилската болница.

В момента цялата група рокери, пътували с Георги, дава обяснения за случилото се.

Образувано е досъдебно производство.

30-годишният Георги Ангов е от петричкото село Коларово, той е търговец на зеленчуци. Членувал е в мотоклуб „Пророците" в Петрич.

Още по темата: Юридическа защита на пострадали при катастрофи

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 1053490682905975139

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item