stoineff

Иван нанесъл над 30 удара с вилица на съпругата си, а след това я заклал


Иван Георгиев, който уби съпругата си по особено жесток начин, първо ударил жената по главата, след което и нанесъл над 30 удара с вилица, а накрая я заклал с нож в дома им центъра на столицата.


Жестокото убийство станало преди три дни в жилището на семейството на бул. "Дондуков".

На мястото на убийството първи пристигнал братът на 45 годишната Аксиния. Той решил да посети сестра си, когато попаднал на ужасяваща гледка. Трупът на сестра му бил на пода, целия облян в кръв. Стресираният мъж се обадил на тел. 112 и на място пристигнали две линейки и полицаи. Лекарите обаче само констатирали смъртта на жената.

Според първоначалната информация мотивът на жестокото убийство е любовна драма. 47-годишният съпруг Иван Георгиев се предал в полицията няколко часа по-късно и направил пълни самопризнания пред разследващите.

Георгиев се вбесил на жена си Аксиния след поредния скандал помежду им. За да разреши спора, първо взел каквото му попаднало в ръцете и я ударил по главата няколко пъти. Тя паднала безпомощна на земята, а той грабнал вилица и започнал да я боде по цялото тяло.

Накрая я довършил с кухненския нож, който забил няколко пъти в областта на шията. После излязъл от жилището и затворил вратата.

По жената не са открити следи от защитни рани. Възможно е жената да е била с притъпени реакции вследствие употреба на алкохол, чийто мирис се усещал в стаята, но експертиза ще каже дали това е точно така, коментираха запознати.

Съседите не са чули караници, но според някои от тях Иван бил избухлив и редовно пребивал жена си, която сама гледала болния си брат диабетик. Според други Аксиния се срещала с много мъже и имала доста връзки.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

София 6944112137316711605

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item