stoineff

Стигна се до сблъсъци между протестиращи

Протестното шествие срещу правителството на Пламен Орешарски в столицата достигна до сградата на парламента, където вече се бяха събрали и други недоволни граждани, предаде Фокус. На протеста пред сградата на Народното събрание обаче възникна конфликт между двама протестиращи.

Единият от тях изразяваше недоволството си като тупаше на барабан. Той се приближи и започна да тупа по-силно до една от шатрите, под която също има протестиращи срещу управляващите. В отговор на това един от гражданите в шатрата излезе и го удари. Конфликтът прерасна в бой, в който се намесиха и други протестиращи. Те обвиняваха участникът в протеста, който свиреше на барабан, в това, че е поставено лице на зам.-председателя на Народното събрание Мая Манолова. Полицията веднага се намеси и прекрати сбиването. Обстановката на протеста вече е спокойна. Събралите се недоволни граждани в момента скандират „Оставка" и „Червени боклуци". Чуват се и освирквания.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

София 450251138194175817

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item