stoineff

Умна (SMART) кухня невероятен дизайн от Toncelli’s Prisma

Модерна технология и дизайн на кухня

Никога, не съм вярвал, че ще напиша безплатно ревю на продукт. Напоследък обаче станаха много. И докато досега основно в полезрението ми попадаха фирми от ранга на Google и Apple сега в полезрението ми попадна нещо уникално...

 ... вградена смарт технология в кухня. Е добре дошли в новото поколение на SMART кухните. След умните телевизори, телефони, чесовници очила... SMART технологията започна определено да си идва на мястото. Изненадата ми, че от доста време кухните Toncelli Prisma работят заедно със Samsung Galaxy Tab, от което се е родила и тази перфектна според мен идея. Умната кухня ще спести наистина много ценно време на домакинята, което е една разумна инвестиция, която би дала нещо безценно на съвременната работеща млада жена - а именно - още време... Пък току виж се научила и да готви.

Prisma представя минималистичен дизайн интегриран с изключителна и революционна технология, съставена от различни повърхности, която предава чувство на безтегловност, подчертано от светлините, които осветяват кухненските плотове и шкафчета от по-долу. Това е модулна, конфигурируема кухня, която може да се проектира по поръчка според индивидуалните нужди и вкусове. Невидимите дръжки, включително вертикална версия за хладилник, са нещото, което впечатлява чак накрая :)

Toncelli_PRISMA Кухня дизайн

Не вярвах също, че дизайна на тази кухня е представн още през месец април 2012г. на Eurocucina - интернационално и световно изложение за кухненски мебели в Милано, а аз разбирам за съществуването на подобна технология едва днес. Разбира се вградените в плотовете технологии на Samsung могат да се синхронизират с всичките ви компютри, телевизори телефони, котлони, перални, съдомиялни и къде що се сетите електроуред. Наистина ми се струва, че новините достигат малко бавничко при нас в България.

За дизайна толкова, цената.. не ме е известна. Зная само, че вероятно не е най - евтиният вариант... Какво ли още SMART ще видим като технология в близко бъдеще? И накрая едно видео:


+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Технологии 1467321974782027516

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item