stoineff

Дрогиран наркодилър блъсна полицейски автомобил

Дрогиран наркодилър блъсна полицейски автомобил, опитвайки се да се отърве от арест в София, съобщиха от МВР.

На 29 август пласьорът К. С,, на 42 г., попаднал в капана на столичните криминалисти от сектор “Наркотици”, докато сключвал сделка с клиент. Полицаите го наблюдавали от няколко дни, след като получили сигнал, че мъжът продава дрога в центъра на столицата.

Щом зърнал пазителите на реда, дилърът се затичал към колата си и се опитал да избяга. Подкарвайки я обаче, се забил в един от служебните автомобили на полицаите. Докато те се опитвали да му сложат белезниците, пласьорът яростно се съпротивлявал.
Малко след ареста, му бил направен тест за наркотици. Той дал положителен резултат.
При последвалия обиск, както и претърсване на автомобила и апартамента му полицаите открили 135 лв., 24 полиетиленови пакетчета дрога и 3 мобилни телефона. Намерени били още електронна везна и две шишенца с течност с надпис “Метадон”.
От полицията уточниха, че мъжът е регистриран много пъти за кражби, притежание и разпространение на наркотици. Той имал и една присъда - за причиняване на смърт при катастрофа.

К. С. е задържан за 72 часа в полицията. Срещу него е образувано досъдебно производство и Софийската градска прокуратура ще поиска постоянен арест за дилъра.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

София 7801627649438331871

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item