stoineff

Онлайн бижутерия или реална бижутерия


Чудите се кое да изберете, онлайн бижутерия или физическа бижутерия? С тази статия ще внесем малко повече информация за предимствата и недостатъците на двата вариант за пазаруване на бижута. През последните няколко години се появи тази дилема, поради големия бум на онлайн бижутериите и на пазаруването онлайн като цяло.
Ще започна първо с плюсовете от пазаруването онлайн на бижута:
1.      Най-големият плюс за онлайн бижутериите е възможността да пазарувате докато сте вкъщи или в офиса. Седейки удобно в креслото си вие можете да разглеждате хиляди продукти и оферти с няколко клика на мишката.
2.      Ниски цени. По-начало онлайн магазините имат доста по-малко разходи и това ги предразполага към продаването на по-ниски цени. Те не плащат наеми, разходите за персонал са малко и така нататък.
3.      Голямо разнообразие – в Интернет има всичко. От евтини бижута до скъпи и качествени такива. Може да намерите бижута от злато, сребро, платина, кожа, сплав и какво ли още не.
4.      Пазарувате от цял свят. Можете да купите бижута от Англия, Германия, Враца, Пловдив и къде ли не, само с няколко кликвания.
5.      Можете да върнете стоката в 7 дневен срок, независимо от причината. Може просто да кажете, че бижуто не ви харесва и бижутерията е длъжна да ви върне парите или да ви замени артикула.

Това са основните предимства при покупката на бижута от онлайн бижутерия.
Нека сега разгледаме предимствата на пазаруването от реален магазин за бижута:
          Най-големият плюс е възможността да видите и премерите бижутата преди да ги купите. В общи линии това е единственият плюс при покупката на бижута от реален магазин.

С тази публикация се надявам да съм ви осведомил за всички плюсове при покупката както от онлайн бижутерия, така и при покупката на бижута от реален магазин. Естествено, пазаруването от тези места има и някои минуси които ще разгледаме в следващи публикации.

related

реална бижутерия 625944801215075550

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item