stoineff

Проверка на резултати след забраната на онлайн букмейкърите от ДКХ

На 11.06 2013 година Държавната комисия по хазарата (ДКХ) излезе със забранителен списък на 22 онлайн букмейкъра, достъпът до домейните на които да бъде забранен на територията на България.

 От Комисията заявиха, че тези букмейкъри нямат лиценз за хазартна дейност на територията на страна и е нужно сами да ограничат достъпа на клиенти от България.

Тези сайтове се използваха от много хора, които не залагат онлайн, но следяха резултатите от футболните, мачове и първенства на живо. Хора занимаващи се със спортна журналистика, статистика, или просто фенове на различни отбори останаха без качествена алтернатива в България.

Разбира се когато има търсене на определена услуга се ражда и предлагането и. За сега като безспорен фаворит се явява сайта rezultati.bg, който освен професионален дизайн и функционалност е много удобен за потребителите си. Всичко е на един клик. Менютата са подредени и опростени. Няма реклами. Влизаш проверяваш без да губиш време и това е! Вярвам, че хората, които се интересуват от футбол ще оценят качествата на сайта. Аз лично съм го превърнал в един удобен за мен инструмент, с който светкавично мога да проверя фрапиращи резултати в различните първенства, изненадите в кръга, или просто да погледна текущите мачове и дербита.

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Спортни новини 2386771197433464739

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item