stoineff

Напрежение: Арести на протестите


Заради неподчинение на полицията или за изясняване на самоличността има 5 - 6 арестувани в столицата покрай протестите срещу правителството, съобщиха от СДВР. "Обстановката е динамична" и още не може да се посочи точния брой на задържаните, уточниха от полицията. На влизане в парлемнта вътрешният министър Цветлин Йовчев обяви, че се забелязва повишена агресивност сред протестиращите.

От СДВР не уточняват също дали има арести при опитите за пробив на металните заграждения. Няма данни да има задържани заради притежание на забранени предмети.

Покрай нажежената обстановка има и припаднали хора - едно момиче и протестиращ с барабан.

Както вече съобщи БЛИЦ около 11 часа пред северния вход на пърламента имаше сблъсъци между силите на реда и провокатори сред протестиращите, които се опитаха да изтръгнат металните заграждения с вериги.

След сблъсъка депутати от ГЕРБ, предвождани от Цветан Цветанов, излязоха от парламента и се срещнаха с протестиращите, като обясниха, че искали да ги успокоят.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

протести 8260637721094192074

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item