stoineff

Защо да пазаруваме онлайн?!

В забързания и технологичен живот, който водим, все по-малко се сещаме за тривиалните неща за правене като пазаруване например. А когато се сетим, доста често се случва по една или друга причина да не ни се ходи до някой хипермаркет. Тогава какво?! Тогава сядаме зад личния си компютър и можем да направим нещо немислимо до преди 10 години – да си напазаруваме онлайн. И все повече хора предпочитат точно този начин за пазаруване. Причините са няколко.

Спестяване на време


Не е необходимо да се обличаме, да вървим или шофираме, да чакаме на опашка, да обикаляме, докато се спрем на стоката, която търсим или услугата, от която се нуждаем. Нужно е само да си включим компютъра, да влезем в интернет и да грабнем необходимото ни. Времето е пари, особено днес.

Спестяване на пари


Отново времето е пари, спестеното време са спестени пари и обратното. Но не спестяваме пари само от спестяване на време. Много често различни сайтове пускат оферти за стоки и услуги на по-ниска стойност с различна цел, най-вече реклама на производителя или фирмата, извършваща услугата. Сравнително често срещани са и различни отстъпки за количетво, за това, че сте избрали да пазарувате онлайн или в определено време (черен петък, happy hour), включена безплатна доставка и други подобни.

Спестяване на … нерви


Няма ги опашките, намусените хора, недружелюбните продавачи, изнервените шофьори и клиенти. Единственият алерген, който може да срещнете е човека, който ще ви достави покупките.

Разчупване на еднообразието


Пазаруването е една сравнително скучна дейност, особено ако го правим по задължение. Това е начинът да разчупим малко нещата и заедно със слушане на любимата песен на компютъра да си закупим нужните стоки или услуги.

Никакви пречки


Онлайн пазаруване е удобно и поради причината, че няма никакви пречки да го направиш (като изключим интернет прекъсването и липсата на компютър). Няма лошо време, няма изнервени или некадърни шофьори, няма проблеми с колата, няма катаджии, нелюбезни продавачи (отново), непознати хора, неприятна музика или гледка дори. Просто сядаш, кликаш няколко пъти с мишката и всичко е готово.


Независимо защо избираме онлайн пазаруване, факт е че този начин за осигуряване на необходимите стоки или услуги става все по-популярен. Хората търсят все повече онлайн магазини, сайтове за колективно пазаруване и сайтове-агрегатори на оферти за колективно пазаруване. Проблемът възниква от това, че е трудно да отсеем качествените продукти и услуги от всичкият пълнеж на някои такива магазини. Под пълнеж имам предвид некачествени стоки или предлагани услуги, които не отговорят по един или друг начин на описаното. Ето затова съществува сайтът www.grabi.bg. Сайтът събира всички качествени оферти за колективно пазаруване на 1 място. Работи само с доказали се имена в бранша, което ще ви спести много главоболия и некоректни търговци. Опитайте! Няма да съжалявате!
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Стоки и услуги 3905301761931509353

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item