stoineff

Бойко Борисов: Не знам каква е тези наглост. Тези хора не са спечелили изборите.



Народът каза: ГЕРБ управлява добре, само че да не управлява сам и ни даде по-малко гласове, но повече от всички.

 Това каза пред журналисти председателят на ГЕРБ Бойко Борисов. „Ние имахме 117 депутати срещу 40 техни на предишните избори. Народът искаше промяна”, посочи Борисов.

„Не знам каква е тези наглост. Тези хора не са спечелили изборите. Те са втора, трета, четвърта политическа сила. Народът не им е казал: сменяйте поголовно навсякъде всички служители на ръководни постове – от полицията до агенциите. Чудя се как да говоря с протестиращите – хем да не излезе, че ги подстрекаваме, в същото време да им кажа, че единственият парламентарен законов начин е да сме в парламента и тезите, които имаме, да могат да се чуят от хората”, добави Бойко Борисов.
„Аз мога да разсъждавам като демократ. Ако разсъждаваме като демократични хора, трябва незабавно да има избори, ако разсъждаваме като диктатори, като хора, живеещи в режима на в момента – режима на Станишев, избори може да няма никога вече. Представяте ли си да бях премиер и така да ме посрещат месеци наред. Да съм си отишъл. Така и направих. Избори и тогава вече имаш право, ако си ги спечелил, да кажеш – повечето хора са гласували за нас. Така е в цивилизования свят. БСП, ДПС и „Атака” не са спечелили изборите – това е сарказмът на ситуацията. Чудя се на Станишев да излиза и с менторски тон говори и определя. Те са втори на изборите. С кое морално право управляват”, попита той.
Бойко Борисов каза, че ГЕРБ е призовал своите привърженици да излязат на протеста.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

протести 8047754757909239545

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item