stoineff

Няколко ранени от катастрофи в област Бургас

Сеат, управляван от 25-годишен бургазлия удари микробус "Форд Транзит" и рани момиченце на годинка по пътя Айтос-Карнобат, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал заради неспазване на дистанция от страна на сеата, който застига и блъска внезапно повредилия се на пътното платно микробус.

Зад волана на форда била 39-годишна жена от Бургас, а детенцето се е возело на задната седалка. Момиченцето е от село Рожен, настанено е в първа хирургия на бургаската болница без опасност за живота.

В отделението по ортопедия е прието друго дете, пострадало на пътя в село Рудник.
9-годишното момиченце е било блъснато от младеж без книжка, който карал мотор без регистрационни номера. 20-годишният бабаит от съседното село Черно море ударил момичето докато пресичало ул. "Хаджи Димитър". Невръстната пешеходка е със счупен крак, но опасност за живота й няма.

85-годишен дядо от Средец пък е бил ударен от рено докато се движело на заден ход по ул. "В.Коларов" в града. 49-годишната шофьорка не видяла стареца и го блъснала по време на маневрата. Пешехоцедът е с охлузни рани по главата и ръцете. След преглед е освободен за домашно лечение.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 5084696596138012358

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item