stoineff

Часовник - един добър избор за подарък на мъж

Mens Watches

Едно поверие гласи, че да подариш часовник на любим човек не е добре. Часовника щял да отмерва времето, което ще ви раздели – или нещо от сорта беше. Аз обаче харесвам идеята за подарък на часовник и особено подходящ ми се струва за мъж. Защо? 


1. Винаги можете да подарите според статуса на мъжа за който купувате

 – цените на часовниците варират от 20 лв. до стотици хиляди, дори и милиони. Според това, за какъв човек избирате подаръка можете да изберете цената, стила, и качеството на часовника.



2. В най – честия случай е лесно да поръчате и да купите. 

В ерата на глобалните технологии вие можете докато седите и си пиете кафето с приятели да поръчате дори и от телефона си. Вече има богат избор от добри сайтове за часовници с богат избор. Един примерен български сайт за часовници е ТИК.БГ



3. Освен като цена можете да изберете и часовник, който подчертава определен начин на живот на собственика. 

Има спортни модели, които мерят пулса и кръвното, а освен това с тях може да се гмуркате на големи дълбочини. Други пък мерят различни време докато пътувате и можете да ги настроите така, че да показват различното време в различните градове, в които се намирате (подходящ подарък е за хора които пътуват и обикалят много). Ако вашия приятел обича клубния живот , шумните партита и последните модни тенденции можете да минете и с един евтин, но ефектен подарък часовник с LED дисплей.



4. Друга причина е, че не вярвам в суеверия. Не вярвайте и вие.

 Ако все пак държите на суеверията като подарявате, часовника накарайте човека на когото го подарявате да ви даде монета.



5. Да подарите часовник винаги е ефектно.

 Дори ако отивате на гости в нов дом един стенен часовник би бил страхотна изненада и прекрасно допълнение към интериора на новодомците.




Мисля, че можете сами да прецените и да разберете, че часовника е стилен аксесоар, който винаги можете да нагодите както към ситуацията, така и да персонализирате. Тоест човека, който го получи да разбере, че сте помислили за него, неговите хобита и страсти. Както горе написах, можете да го поръчате бързо и лесно онлайн, а времето и нервите които ще спестите са безценна инвестиция.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Технологии 7704815078677587933

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item