stoineff

Фънки се изгаври с Криско в Музикална академия

Фънки се изгаври с Криско в Музикална

Появата на рапъра Криско на сцената на "Музикална академия" предизвика истински скандал между журито. Рапърът изпълни най-големия си хит "Почивни дни" и раздели музикантите.


Георги Христов, Здравко от "Ритон" и Люси се съсипаха да го хвалят и да обясняват как България и младите имат нужда от музиканти като него. "То не бяха похвали, то не бяха не знам кво. Много добре рецитираш, ама нали разбираш, че това е "Музикална академия". Кво правиш тук бе, мен? Не мога да дам мнение за това, което чух", започна Фънки.

"Тук са се събрали участници в различни стилове. Той пее в рефрена", прекъсна го Люси Дяковска. "Рефренът е просто трогателен, аз съм в академията, за да чуя способностите на участниците, а тук не чувам нищо", отсече Фънкаря.

След изпълнението на Криско на кавъра на Гари Мур, Фънки довърши рапъра. "Рокът не ти се отдава. Хубаво е да си в тоналност следващия път, беше тотално фалшиво. Освен това си облечен като черноборсаджия", довърши го рокаджията.

Люси Дяковска се опита да ободри рапъра като му пожела момичетата да хвърлят сутиени и слипове по него, тъй като той и колегите му били новата вълна на българската музика.

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини 684103054076018724

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item