stoineff

Креативни решения в изработката на мебели от бургаска фирма

creative ideas interior design

Традиция е „Интервю” за представя български предприемачи и бизнес. Днес ще говорим за една набираща скорост фирма от Бургас, която с хъс и желание се стреми да се наложи и утвърди на един тежък пазар какъвто е търговията, проектирането, дизайна и изработването на мебели. Става дума за ТИНГ6 ООД.


Когато говорим за дизайн на мебели и интериорен дизайн освен за качество и удобство все по – голямо значение се отдава и на едно друго тяхно качество – функционалност. Ще дам един простичък пример: Голям процент от българите живеят в малки и сравнително тесни жилища. Повечето мебели на пазара пък са стандартни и със стандартните размери.
 Това е добро от една страна, но от друга е адски неудобно. Заемат много място и не са достатъчно функционални за малките панелни блокчета, в които живеем. Точно за това интериорните дизайнерски решения на ТИНГ6 идват като бонус за много от нас, които се нуждаем от пространство, уют и удобство. Със съжаление (към хората които не живеят в региона на Бургас) отбелязвам, че най- добре се работи с фирмата, като консултантите по проекта, който ви е нужен, дойдат на място, измерят , изслушат ви и заедно решите как искате да изглеждат и каква функционалност да имат мебелите, или обзавеждането ви.

Ако сте решили, че дизайна на старата ви кухня е нефункционален можете на място да направите проекта за новата , като изберете по – дълъг кухненски плот, подходящите уреди за вграждане, високи шкафчета (по – размер) до тавана, плъзгащи механизми на вратичките (например) и ще се окаже, че вие пестите място, време и енергия. Всичко това разбира се е една добра инвестиция. Сами разбирате, че времето в съвремието е един от най – ценните ресурси в съвременния изпълнен с напрежение и стрес живот...

Примера по – горе е произволен, същото се отнася и за мебелите в хола, детската стая, офиса…

Така, че ако сте от района на Бургас вие лесно можете да получите:

1. Качествено, персонално отношение.
2. Уникален интериорен дизайн, който пасва най – добре на вашите нужди.
3. Добри цени.
4. Уют и удобство.
5. Много свободно време и прострстанство.

Всеки сам може да се убеди в качествата и предимствата на мебелите от ТИНГ6, като посетите сайта им: http://tingbg.com/

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Стоки и услуги 9148629692355578479

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item