stoineff

Лазерна клавиатура

laser-keyboard Лазерна клавиатура

Бъдещето пристигна


Помните ли, когато ви обещаваха, че през 2013 година ще имате всички невероятни, бъдещи технологични иновации ? Точно зад ъгъла вече трябва да ги има блестящите технологии, летящите коли, лично пространство за пътуване до далечни галактики и био-имплантируеми мобилни телефони. Смятате, че ги няма ли?

Не губете надежда! Изумителен поглед на това обещаното бъдеще току-що пристигна от ThinkGeek под формата на Cube Laser Virtual Keyboard. Това малко лазерно устройство проектира клавиатура на всяка равна повърхност ... След това можете да си пишете като дори при натиск на клавишите се чува и щракане, като от реална клавиатура. Значи бъдещето е тук и е реално. Помислете за миг за момента, в който ще извадите това устройство от  джоба си за да го използвате, с него ще можете да управлявате електронната поща без проблеми на вашия IPAD, iPhone или лаптоп. Подреждането на клавиатурата е QWERTY . С  Laser Virtual Keyboard можете да пишете скорост на стандартна клавиатура ... като по размери е  малко по-голяма от кибрита.

Характеристики на продукта
Проекти в пълен размер лазерна клавиатура върху всяка плоска повърхност
Позволява удобството да пишете на клавиатура в пълен размер.
Свързва се безжично чрез Bluetooth за iPhone, IPAD, много смартфони и повечето лаптопи
Mouse режима ви позволява да използвате пръста си като мишка, а не да пишете, когато се използва с лаптоп.

Акумулаторна батерия издържа за 150 минути непрекъснато писане.
 USB. Не се инсталират драйвери



Спецификации на продукта

Съвместимост: iPhone 3GS / 4, IPAD (iOS4), Blackberry таблетка, Android 2.0 и по-висока, Windows Phone 7, Windows XP/Vista/7, Mac OS
Интерфейс: Bluetooth HID и USB 2.0
Keyboard Layout: 19mm размер QWERTY оформление
Скорост на писане: до 400 символа в минута
Работна повърхност: Най-плоски непрозрачни повърхности
Батерия продължителност: около 150- минути, 700mAh вградена акумулаторна батерия


Тази технология макар и слабо позната в България е от доста време на пазара, като вече дори можете да я намерите на доста ниски цени между 200 и 300 лв. Тази клавиатура в съчетание с непрекъснатото усъвършенстване и подобряване на SMART телефоните и технологиите става задължителен спътник  на хората от бизнеса, които пътуват често, или  ежедневието им е динамично, а им се налага да  използват таблети, мобилни устройства  и преносими компютри. С тази лазерна клавиатура на вас ви се предоставя възможност за лесно и бързо преминаване от wireless към USB режим на използване и обратно.


+Новини, +Interview, +daniel stoineff
-->

related

Технологии 3320265012958061165

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item