stoineff

Любомир Симеонов е убил Павлинка Йовчева, докато чакал финансиране на проект

любомир симеонов
Любомир Симеонов - Флагман

Задържаният за разстрела на банковата шефка в Бургас Павлинка Йовчева – Любомир Симеонов, е чакал финансиране по проект за развитие на бизнеса си, съобщи "Флагман". 


Докато траела процедурата обаче, той бил издъхнал тотално финансово, имал амбиции да възвърне бизнеса си, казаха жители на Сунгурларе.

Жена му Соня била от града, но дълги години живеела в София, където били и двамата им синове - Явор и Ясен. Родителите на съпругата, които са от Сунгурларе, починали и тя не се вясвала в родния си град. Бизнесът с билките бил тотално оставен на Любомир и брат му. Той имал офис в центъра на Сунгурларе, в който работела секретарка. Наемът обаче към местната кооперация не бил плащан от няколко месеца, казаха местни жители.

Любомир Симеонов завършил военния университет във Велико Търново. Съпругата му Соня е държавен служител, работи в Министерството на отбраната - към военновъздушните сили. Изглежда изключително интелигентен и човек не би предположил, че може да прибегне до екзекуция. В Сунгурларе са го виждали леко небрежен, но никой не е допускал, че може да разстреля човек
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 2362319690632432484

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item