stoineff

Поверително от NL - предаването на Николета Лозанова тръгва от 5 октомври по ТВ7

 Николета Лозанова
Николета използва всяка възможност за скок в кариерата си.

Отново на върха на евтиния ПР е нашата Николета Лозанова (Ни - лата ни тя). Този път тя използва раздялата си с Валери Божинов за да създаде суматоха покрай новото си предаване.


Днес цял ден къде на шега, къде на майтап гладните за жълти новини журналисти очакваха специално обявена пресконференция, на която Николета Лозанова трябваше да разкрие дълго пазена тайна.


"Знам, че имате много въпроси за личния ми живот, но ще разкрия всичко в новото ми предаване "Поверително от NL", което започва от 5 октомври по ТВ7".



„Поверително от Н.Л." ще се излъчва всяка събота и ще е първото по рода си предаване. Водещата и нейният екип ще показват скрития живот на известните личности у нас.

Според изданието lifestyle.bg Николета ще бъде в екип от професионални папараци, които ще показват VIP личностите в техните не толкова звездни моменти и ще ни представят доказателства за техните нови връзки, раздели и прегрешения.

За първи път в българския телевизионен ефир „Поверително от Н.Л." ще предложи на зрителите уникални, нецензурирани и провокативни истории, заснети с най-модерната техника за проследяване.

"Аз самата съм обект на огромен интерес от страна на светските медии в България и от личен опит знам колко е важно да има медийна трибуна, където пикантните разкрития да бъдат проверени и съобщени професионално. С екипа имаме амбицията не просто да съобщаваме и коментираме новините от светския живот у нас, но и да ги създаваме. За да спазим журналистическите и етични стандарти, ще даваме думата на всяка от засегнатите в случая страни, за да представи и защити своята позиция", коментира дни преди старта на най-новото си шоу Николета Лозанова.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 6863329321960697591

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item