stoineff

Изстрел от ловна пушка е убил Петя Балева във Варна


Последни новини. Трагедията във Варна, за която писа днес "Интервю" е пълна. Според съдебни медици, Петя Балева е застреляна с един патрон в главата, а гледката е била ужасяваща. Пристигналият първи на местопрестъпление медик не е издържал и е колабирал, като негов колега му е оказал първа помощ.

Една от версиите сочи съпругът, Георги Балев като главен заподозрян. Той е бил ловец, едър и як около 150-килограмов мъж и се занимавал с лов и препариране на животни, като оръжието на престъплението е ловна пушка.


Към нея насочва фактът, че огнестрелната раната на Петя е от законно притежаваното ловно оръжие, което е иззето при обиска на полицията.

Според мъжа на сестрата на Георги - Милен, Балев работи в Горското, а негово хоби са ловът и препарирането на животни.

Друга версия е, че жената е взела оръжието на съпруга си, качила се е на тавана и се е самопростреляла. Взможно е и да става дума за  "нещастен случай при боравене с огнестрелно оръжие". Разследващите работят и по други версии.

Според аутопсията убитата в болница "Света Анна" раната на черепа е единична.

Съседи на убитата казват, че Петя и Георги са имали проблеми с дъщеря им, която била анорексичка. Георги е дал показания, че преди да открие мъртвата си съпруга е водил момичето в Инфекциозна клиника. Тя е на 15-16 години.

Съседите са потресени от случая.

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 1569040638191066658

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item