stoineff

Украинец премаза с джипа си трима на на Цариградко шосе

Снимки: Йордан Симеонов 24 часа
Украинец блъсна с джипа си трима пешеходци пред мола на бул. "Цариградско шосе" в София.
Момче и момче са в тежко състояние с травматичен шок, съобщава 24 часа.  Закарани са в най-близката болница "Света Анна", съобщиха от Центъра за спешна помощ. Третият пострадал е 40-годишен мъж, който е настанен в "Пирогов".

В джипа "Субару", предизвикал катастрофата, пътували семейство украински граждани, съобщиха от МВР. Те също са ранени и са транспортирани до "Пирогов".

Приетите в спешната болница са в съзнание, контактни и без пряка опасност за живота, обясниха оттам. Предприети са изследвания за уточняване на състоянието им.

Сигналът за инцидента е подаден в 17,35 ч от очевидци. Малко преди това джипът, който излизал от търговския център, изненадващо се качил на тротоара и ударил тримата пешеходци.

След това преминал през зелените площи, премазал дърво и спрял в будката до бариерата на паркинга.

Дрегерът показал, че шофьорът, причинил катастрофата, не е употребил алкохол, уточниха от полицията. Причините за инцидента ще се изяснят след приключване на автотехническата експертиза, обясниха от МВР.

Снимки: Йордан Симеонов 24 часа

Минути след като пострадалите бяха откарани в болница, на мястото се виждаха следи от кръв и разпилените продукти от пазарските им чанти. Полицейският оглед продължи няколко часа.

Според информация на БНТ към 20:00 часа шофьорът, който помете трима пешеходци, е 76-годишен украински гражданин.


+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

София 2425026801791100518

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item