stoineff

24 годишен е с опасност за живота след катастрофа във Велико Търново

24 годишен е с опасност за живота след катастрофа във Велико Търново

Мъж на  24-години от Велико Търново е пострадал тежка катастрофа  на кръстовище във Велико Търново. Това съобщава  ОД на МВР – Велико Търново. 

Произшествието е станало вчера след обяд на 9 октомври, около 15.30 часа на улица ''Магистрална''. Лек автомобил ''Фолксваген'', управляван от 24-годишния, движещ се в посока кръгово кръстовище "Качица" внезапно навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно с насрещно движещия се лек автомобил "Тойота", управляван от 49-годишния от Велико Търново.
В резултат на това е пострадал водачът на фолксвагена, който е настанен за лечение във великотърновската болница с черепно мозъчна травма и с опасност за живота. На водачите са взети кръвни проби за химичен анализ. Причините за инцидента са в процес на изясняване. По случая в Районно управление ''Полиция'' – Велико Търново е започнато досъдебно производство.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

при ПТП 5529567664093539473

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item