stoineff

Доживотен затвор за Милка Дочева, която закла и запали 3 деца в Германия

Милка Дочева

Доживотен затвор за Милка Дочева българката, която закла и запали трите деца на приятеля си (на 4, 10 и 12 години) от турски произход - това постанови съдът в Дортмунд. Присъдата е на първа инстанция и подлежи на обжалване. Трите деца са убити от егоцентрични подбуди, престъплението напомня на зверствата по време на войните, каза съдията Волфганг Майер.

Искала е да махне децата от пътя си, за да живее безгрижно с партньора си, допълни той. Публиката в залата аплодира обявяването на присъдата с възгласите: „Точно така! Правилно!”. Подсъдимата остана безмълвна, съобщава "Монитор".

Милка е призната за виновна, че е заклала децата, докато спят, а после запалила дома, в който живеела на семейни начала с Мухарем Тюфекчи.

Опитала се да прикрие престъплението с битов инцидент, но при аутопсията истината лъснала. Любовникът й искал да се изсели от Дортмунд в Турция, вземайки със себе си 12-годишната Силан, 10-годишния Мехмет и 4-годишния Мустафа.

Родителите на Милка Дочева, Димитрия и Дочо Дочеви не вярват, че тя е способна на такова тежко умишлено престъпление и недоумяват защо е обявена за „убийца” преди да са изяснени всички факти около заплетения криминален казус.
Близките на Милка Дочева са убедени, че тя се е оказала случайно на неподходящото място и в неподходящото време , за да й бъде приписано престъпление, което не е извършила.
"В момента, в който разбрахме, че дъщеря ни е задържана и обвинена, ние със съпруга ми изпаднахме в шок! Съучастник е станала по една нелепа случайност в този инцидент, а дали е виновна, или не – това ще го установи следствието! Никой няма право да унижава нейното достойнство, като цитира имената й и пише всевъзможни неща по пресата и форуми" казва, Димитрия Дочева, майка на Милка Дочева.

Новината за кървавото престъпление идва както гръм от ясно небе за Димитрия и Дочо. Двамата случайно видели снимката на дъщеря си по телевизията ден, след като всички контакти с нея били внезапно прекъснати, без логично обяснение. На 3-ти август вечерта Димитрия Дочева трябвало да се чуе с дъщеря си по телефона.

"Опитах се да й позвъня още в петък вечерта. Телефонът й беше изключен. Това нещо мен ме притесни, защото не се е случвало никога. И изведнъж, в събота вечерта, научихме за случая", разказва майката.

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини 8355851787148750137

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item