stoineff

Баща возил децата си на 7 и 9 години мъртво пиян - катастрофира във врачанско

Баща возил децата си на 7 и 9 години мърво пиян - катастрофира във врачанско

Тежка катастрофа като по чудо не взе жертви. Семейство с две деца катастрофира в дърво. Зад волана е бил таткото, който е с 3,04 промила алкохол. Това е поредният пример за безумната безотговорност на всички, които сядат пияни.


Инцидентът станал в петък около 18,30 часа на пътя Враца – Вършец. Лек автомобил „Опел Астра” катастрофира в дърво и се преобръща край пътното платно. Зад волана е бил врачанина С.С. В семейният автомобил била съпругата му и двете им момченца на 7 и 9 години.

Леко ранено е било едното момче, което пътувало на задната седалка. 9-годишният Т.С. е с разкъсно контузна рана на главата. Той е бил обслужен и настанен в хирургическото отделение на болницата в Монтана, съобщава "Конкурент". Опасност за живота му няма. Съпругата и по-малкото момче са прегледани и освободени без опасност за живота.

Щетите по автомобила са сериозни. Според пътните полицаи са за около 1500 лева. Причина за инцидента е несъобразена скорост с пътните условия от страна на шофьора С.С., който е и с 13 години стаж зад волана. Тест с дрегер показал, че мъжът е употребил сериозно количество алкохол. Уредът отчел 3.04 промила алкохол. На шофьора е издаден талон за медицинско изследване. Съставени са му и два акта. По случая вече е образувано досъдебно производство.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 4270328614126596707

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item