stoineff

8 дни след катастрофа с мотор загина 17 годишен от Тополовград

aprilia srvx450
8 дни след тежката катастрофа с мотора на свой приятел почина непълнолетният моторист от Тополовград А.А. Ненавършилият 18 години младеж издъхна, без да е дошъл в съзнание, въпреки усилията на лекарите от хасковската неврохирургия. Младежът бе докаран с мозъчен кръвоизлив на 8 октомври. Лекарите успяха да го стабилизират и оперират успешно, но момчето така и не можа да се събуди.

Трагедията се разиграла следобед на 8 октомври. Неправоспособният тийнейджър взел „Априлията“ на свой приятел и подкарал извън Тополовград. На около километър от града губи контрол и пада тежко в канавката. От удара получава множество контузии, фаталната от тях - в главата.

Това е поредният тежък инцидент с мотористи през месец октомври. При това потърпевши са не само млади момчета. Завчера 43-годишен мотоциклетист катастрофира тежко на 5-и километър край Хасково и получи тежки травми на гръдния кош и белия дроб. Засега животът му е вън от опасност.

Още по темата: Юридическа защита на пострадали при катастрофи




+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 1705064397615302680

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item