stoineff

Волен Сидеров за Ани Цолова и Виктор Николаев: Да продадеш Родината си е най-големият грях!



Волен Сидеров избухна в собственото си предавана по телевизия "Алфа" по повод Виктор Николаев и Ани Цолова, както и срещу позицията им, като използва доста епитети по техен адрес.


"Не могат да си сдържат злобата. Те се карат на министърката, с която коментираха мораториума върху земята, защо отказва да го нарече грешка. Но и тя, за да угоди на тези двама злобари, започна да маже. Николев пък каза, че това е слабоумие. Позор за тези водещи. Те са покрити с позора на собствения си народ! Никой няма да забрави как тези дребни душици се нахвърлиха като чакали върху нещо, което е добро за България", разсъждава лидерът на "Атака".

"Това ни дава ясна представа в каква медийна среда живеем. Те са едни и същи в различните телевизии - подли, долни души. Когато ви казват нещо, правете си сметка колко са продадени. Имат трибуната да ви облъчват. Това остава на съвестта на тези, които се наричат български журналисти, които се местят от телевизия на телевизия, според това – къде ще им дадат повече. Тия двамцата получавали 15 000 лв. месечно. Дето се преместиха от bTV в Нова. Защо ги взимат? Защото са си продали душите. Защото са сключили сделката с дявола и вече трябва да работят срещу България интензивно, срещу всичко, което е добро за България", обясни националистът.

Сидеров разви тезата си още, че двамата са се продали евтино на тези, които са приготвили милиони и милиарди, за да купят българската земя. "Какво им струва на тези хора да хвърлят по една троха на подобни измекяри и да ги купят, а те да лаят като бесни кучета от екрана. Нищо не им коства. Те са продажни и са евтини. Те ще се явят на съд и ще отговарят. Да продадеш Родината си е най-големият грях"
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Политика 4867938815879866210

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item