stoineff

Елена Бончева - големия проблем на България



Едно младо момиче, което докато е било още по - младо се снимало в еротични мъжки списания стана новина номер 1 на България само за броени часове (виж новината). Защо? 


Защото работи в НЕК, защото получава 3000 лв. (което не е потвърдено), или просто защото е показала тялото си? Проблемът е във вас скъпи мои. Проблемът е, че сте едни мънички душици, които не може да разберете как някой може да бъде млад, красив, успешен и да показва голото си тяло, а едновременно с това да бъде интелигентен. Проблемът ви е, че искате вие да можете да се съблечете без срам, че искате да получавате 3000 лв. заплата, че искате да бъдете обект на завист.

Не казвам, че Елена Бончева е интелигентна и кадърна (не я познавам), но не твърдя и че е назначена в НЕК, заради фотосесиите и (може и затова да е назначена, но аз и това не зная.). Ама стана по - известна от Азис за този един ден. И докато вие се храните от зрелищата ще има кой да ви ги продава.

Тук е време да напиша и следващото : "Вместо да извадите очите на Елена и изписахте вежди".
Защо работи в НЕК?  Колко пари получава? Кой я е назначил? Има ли необходимата квалификация? Отговорите на тези въпроси  вече нямат значение. Нямат значение, защото тя е известна и и пожелавам успешна кариера в НЕК, в телевизията, като модел, или където и се работи, а вие ще си останете в тъмните дупки пълни със завист и злоба..

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 8036226980880370441

Публикуване на коментар

  1. Не знам , защо трябва да изпитвам завист или каквото и да е негативно отношение по въпроса !... Каквато и да е била , въпросната госпожица има правото да работи , където и да я приемат на работа ... Друг е въпросът доколко ще оправдае доверието на работодателя си ... Това е елементарно за разбиране и за тълкуване , всичко друго са опити за пристрастрия !...

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item