stoineff

Валери Божинов писмено забрани на Венета Райкова да споменава името му

Валери Божинов писмено забрани на Венета Райкова


Валери Божинов писмено забрани на Венета Райкова да споменава името му. 


Това заявиха от предаването "Горещо", като разпространиха и до медиите писмото със забраната на футболиста. Самото обръщение е подписано лично от Венета Райкова. Съдържанието на писмото е следното:

"Преди няколко дни едро момче с дебели златни ланци донесе "на ръка" в офиса на предаването ни запечатан плик. Беше странен "куриер". Такъв идваше за пръв път. В плика имаше писмо. Странно писмо. Такова получавахме за пръв път. Няма да го преразказваме в подробности - сами ще можете да го прочетете. В резюме - в нотариално заверен текст Валери Божинов (футболист) забранява да се споменава името му и да се говори за него в предаването "Горещо". Странно писмо, доставено по странен начин с още по-странни мотиви, за които можем само да гадаем. Може би са продиктувани от това, че е "узнал" за записаното интервю с модела Моника Валериева? Кой знае? И кой се страхува от това момиче?"

Повод за забраната, издадена от Валери Божинов, действително е интервюто с Моника Валериева, която според медиите е новата му любовница. Футболистът обаче, отрича да е имал каквито и да е отношения с нея след раздялата си с Николета Лозанова.
Източник: Блиц


+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 2925505660536604553

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item