stoineff

Танжу Сали не се призна за виновен за убийството на Надя!



Съдът в Разград  даде ход на делото за убийството на 19-годишната Надежда Минчева.


Процесът се гледа по съкратената процедура.

Десетки близки и приятели на убитата през пролетта в Исперих Надя Минчева се събраха пред разградския съд с апел за възмездие, искайки най-строгото наказание за обвинения в убийството й - бившият й приятел.

20-годишният Танжу Сали, когото доказателствата сочат като убиеца, днес не се призна за виновен пред съда и поиска делото да се гледа по съкратената процедура.

Малко преди делото да започне, майката на убитото момиче - Валентина Колева, каза пред bTV: „Всичко може да се очаква, не знам, като влезем ще видим. Искаме най-тежкото наказание, най-тежката присъда. Животът ми е кошмар и мъка".

Сали бе заловен няколко дни след убийството на Надя.

„Считам ,че подсъдимият е виновен за обвинението по член 115, негово право е да избере която иска форма на съкратено съдебно следствие", посочи окръжният прокурор на Разград Огнян Дамянов.

Следващото заседание по процеса е насрочено за края на ноември. Ако Танжу Сали бъде признат за виновен, може да получи затвор до 20 години.



+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 6428339076405897821

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item