stoineff

Обсъжда се вариант Гочето, или Петьо Хубчев за треньори на Левски


Вчера Левски загуби позорно от ЦСКА с 3 : 0. Резултатът не е толкова фрапиращ, колкото тоталната безпомощност и неадекватност на терена на сините.


 Веднага след мача треньорите разпуснаха състава, ат Тодор Батков се закани, че няма да финансира първия отбор, докато не подобрят резултатите си.

Като първи варинт се спряга Георги Василев - Гочето. Дали той ще се съгласи обаче е спорно, след като преди няколко дни фенове на Левски се изгавриха и съблякоха Ивайло Петев с викове "чорбар". Гочето направи шампиони и синия и червения отбор, на който също беше треньор.

След вчерашните меко казано олигофренски прояви на сини фенове (Виковете : "Червени боклуци" по време на помена на Николай Петев и запалването на сектор "Б" на Националния стадион), едва ли на Георги Василев ще му е приятно да се върне на Герена.

Петьо Хубчев пък от друга страна е легенда на отбора и за него самия ще е по - добре да остане такава. Какво ще се случи предстои да разберем скоро.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Спортни новини 5428117462324162964

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item