stoineff

Земеделци са обирджиите на банката във Враца



Двама от обирджиите на банката във Враца се занимават със земеделие, а полицаи са задържали част от извършителите на банковия обир на клона на "Интернешънъл Асет Банк" във Враца, съобщи tribali.info. 

При нападението във вторник вечерта двама маскирани и въоръжени мъже нападнаха служителя на охранителната фирма и избягаха с две чувалчета с пари от инкасото.
Часове по-късно криминалистите са достигнали до извършителите и същия ден са арестували двама от участниците в обира. Единият бандит е от Враца и живее в ж.к. „Дъбника“, а другият е пришълец.

Днес и на двамата е наложена мярка задържане под стража за 72 часа, но цялата процедура е пазена в тайна. Основният извършител на нападението и чувалчетата с пари, в които има около 90 000 лв., все още не се открити.

Днес третият бандит е обявен за общодържавно издирване. Заради продължаващите процесуално-следствени действия, врачанската полиция упорито крие имената на извършителите, като на този етап се знае, че двама от тях се занимават със земеделие.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 3527100023103650115

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item