stoineff

Алжирец кандидат бежанец е наръгал с нож над 10 пъти българка на Пиротска

Алжирец кандидат бежанец е наръгал с нож над 10 пъти българка на Пиротска

20-годишната Виктория, която стана жертва на брутално престъпление на пъпа на София е добре според думи на 16 годишния и брат: "Стори ми се, че говори нормално. Може и да се е насилвала, за да не се тревожа, не знам. Важно е да се оправи“"


Вики е била наръгана с нож поне 10 пъти няколко минути след 2 часа през нощта на улица "Пиротска".

Момичето било на работа в денонощен магазин, когато срещу нея се изправил обирджия. Той поискал парите от оборота. При неясни обстоятелства мъжът се нахвърлил върху момичето и започнал да я коли с нож. Неофициалната информация гласи, че нападателят е бил с вид на арабин.

По - късно стана ясно, че става дума за 20-годишен кандидат-бежанец от Алжир,както и че е заснет от видеокамерите до централата на ВМРО. Камерите заснели цялото нападение на алжиреца на студентката по политология в Софийския университет Вики.

ОТ "Пирогов" казват, че момичето е прието в много тежко състояние. Нараняванията - 10 на брой, били по цялото й тяло, включително и по главата. Загубила е и голямо количество кръв. След упорита борба медиците са спасили живота й, но все още съществува опасност от усложнения.


Вики учи политология, а майка й е медицинска сестра. В свободното си време се занимавала с танци в ансамбъл "Гоце Делчев".

ВМРО разкриха името на момичето - Вики. Организацията на Красимир Каракачанов твърдят, че те е техен съмишленик.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

София 9040695754584471718

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item