stoineff

Ужасяващи сексуални извращения и експлоатация над 22 годишна българка в Гърция

Извращения с българка в Гърция

Последни новини. 22-годишна българка е била приета в гръцка болница след ужасяващи и зверски сексуални извращения и експлоатация. 

Тя е била примамена да замине за чужбина с обещание за работа, но след това трафикантите я препродали, а новите й “господари” я заставили да проституира.

Разкрита е престъпна организация, занимаваща се с трафик на хора, в град Поликастро, община Килкис, намираща се в Централна Македония. Гръцките полицаи от Килкис, са арестували трима български граждани – двама мъже на възраст 39 и 52г., както и една жена на 38г.

Българите са задържани по по обвинение за покупко-продажба на 22-годишната жена от България и насърчаване към проституция, пише “Български новини”.


Те са опитали да продадат момичето за сумата от 2 700 евро. В хода на разследването са претърсени и жилища в различни райони на Солун, като са иззети четири мобилни телефона, една пушка и един автомобил. Срещу задържаните ще бъде повдигнато обвинени по закона за трафик на хора и незаконно притежаване на оръжие.

Срещу 39-годишният българин, ще бъдат повдигнати обвинения и за лъжествидетелстване и заплахи, по врече на полицейския разпит. 22-годишното момиче се намира под закрила на закона и ще бъде настанена в център за специализирани грижи.

Полицията в Гърция е успяла да спаси и 19-годишна българка, която е станала поредната жертва на трафиканти в Солун.

Случаят бе разплетен от полицейски служители от Отдела за борба с трафика на хора към Дирекцията по сигурността на Солун. Арестувана е друга, 25-годишна българка, която се изживявала като маман и примамвала момичета с цел трафик и проституция.

Издирват се още двама съучастници, срещу които е образувана преписка за наказателно производство за „съучастие в трафик на хора”.

Според информацията до момента момичето е било подслонено от 25 годишната жена и нейния партньор в апартамента им в Ано Поли.

Двойката започнала да предлага момичето на клиенти в центъра на Солун или в публичен дом.

В един момент, обаче, момичето успяло да избяга от полезрението на 25-годишната си сънародничка и се отправила към полицейското управление. Малко преди това девойката отново е била в лапите на трафиканти, които я докарали от България, за да работи. Вместо, обаче, да й намерят работа, както й е било обещано, те я принудили да извършва селскостопанска работа и едновременно с това да проституира.

И в този случай девойката е успяла да избяга и да подаде жалба в полицията и тогава е била прехвърлена в защитен дом на неправителствена организация, от който обаче си е тръгнала няколко дни по-късно на собствена отговорност. В момента 19-годишната се намира в защитено жилище на неправителствена организация в опит да забрави преживения кошмар.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини 1601742525731103374

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item