stoineff

32 годишна жена наръга съпруга си

Кървав нож

Жена  на 32 години е задържана, след  опит за убийство на съпруга си при семеен скандал, съобщава МВР.


Инцидентът станал малко преди полунощ в събота. Тогава жена подава сигнал в полицията, че съпругът й се е прибрал вкъщи с прободна рана в областта на гърдите и е в безпомощно състояние.

Незабавно на адреса били изпратени два полицейски патрула и екип на спешна помощ. Раненият мъж лежал на диван в кухнята. Той бил транспортиран в „Пирогов" с опасност за живота.

Криминалистите обаче започнали разследване, в рамките на което бързо изяснили, че извършител на деянието всъщност е съпругата. При възникнал семеен скандал в дома им жената го нападнала с нож и го ранила в гърдите. След това захвърлила ножа в контейнер на улицата пред къщата, където го открили разследващите полицаи.

Съпругата е задържана с полицейска мярка и срещу нея е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 115, във връзка с чл. 18 от НК. Действията по разследването продължават, допълват от Вътрешното министерство.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

София 8209547647016516661

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item