stoineff

Ампутираха пръст на седмокласничка след побой

Ампутираха пръст на седмокласничка след побой

Седмокласничка остана без среден пръст, след като съученичките и решили да я научат да не говори зад гърба на другите.

 Двете агресивни момичето много искали да се докажат пред по-голямо момиче – Каролина, която се славела като тарторката на квартала. „Така дойде и идеята да набият една от техния клас. Така щяха да се издигнат в очите нас Каролина“, разказва пред „Телеграф“ момиче, близко до участниците в грозната случка.

Пострадалото момиче Деси, било нарочени от две свои съученички, които, обаче, се притеснили, че няма да се справят сами с нея. Те подшушнали на трето момиче, че Деси говорила зад гърба й и така се сформирала бойната група, която причакали Деси край блока й. След кратък бой и гонене влезли във входа на седмокласничката.

Докато тя се опитвала да избяга от нападателките си, те успели да й затиснат ръцете с вратата на асансьора. Средният пръст на детето било толкова смазан от тежката врата, че се наложило да го ампутират. Семейството е изключително травмирано и отказва коментар.

Директорката на 93-о СОУ в София Лиляна Карагьозова, където учат момичетата, отказа коментар. Междувременно стана ясно, че агресивните момичета са изключени от гимназията веднага след случилото се, а Деси е преместена в ново училище.

Приятелите на провинилите се пък са категорични, че проблеми ще има и в новите училища, защото такива са „неписаните правила“. Един от законите на ученичките гласи: „Ако ходиш с бившото ми гадже или с този, когото харесвам, ще те смажа от бой“. Другият забранява говоренето зад гърба. Ако пък някоя девойка си позволи да каже на учителката, че нейна съученичка отсъства, не само, че може да си изяде боя, но и със сигурност поне месец ще бъде изолирана и всички ще бъдат инструктирани да й се подиграват и да я тормозят. Ако някой се осмели да я подкрепи, също ще отнесе няколко шамара.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

София 5728638315251814760

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item