stoineff

Снимка от КАТ с 332 км./час на Тракия

Снимка от КАТ с 332 км./час на Тракия

Снимка на две БМВ-та, засечени от камерите на КАТ да се движат с 332 км/ч по магистрала "Тракия", стана повод за ожесточени спорове в социалната мрежа "Фейсбук".

 Според гордия собственик на кадъра рекордът е поставен на 2 ноември тази година.

Публикацията мигновено породи съмнения в нейната достоверност. Част от потребителите са категорични, че снимката е фалшифицирана. "Не знам радар на полицията, който мери до такава скорост", усъмнява се един от тях, а друг добавя още по-категорично: "Нали камерите измерваха до 240?"

Други приятели на джигита обаче смятат, че проблем има, но не негов. Според тях снимката е манипулация на КАТ, целяща да бъдат смъкнати възможно най-много пари от шофьора. "Я притежателят на акта да отиде при един по-компетентен в тази област адвокат и да се консултира с него и да види как ще отпадне актът веднага. Когато има повече от един автомобил на снимката, ченгетата не могат да докажат кой е с превишена скорост и кой не е! Поинтересувайте се малко за правата си, колеги", отсича конспиративно настроеният любител на високите скорости.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Пловдив 5678656643163538245

Публикуване на коментар

  1. Нарушението е друго: Явно белия автомобил го е закъсал и черния го тегли. Но защо не се движат в аварийната лента?!

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item