stoineff

Маршрутка смаза автомобил минал на червено в Бургас - поне 6 души са ранени

Маршрутка смаза автомобил минал на червено в Бургас


Последни новини от Бургас. Тежка катастрофа между маршрутка и Фолксваген рани поне 6 човеска днес. Бусът смазал автомобила, който завивал на червено.

 Микробусът е пътувал по редовната линия Бургас- Русокастро, когато пътят му пресича лека кола "Фолксваген Джета".
Инцидентът е станал на кръстовището в к-с "Меден Рудник" – кв. "Горно Езерово", в района на магазин "1001 бани". Според "Стандарт" пострадалите са седем, а според местния сайт "Флагман.бг." са шест. Инцидентът е станал сутринта на кръстовището в комплекс "Меден рудник" за квартал "Горно езерово".


56-годишният шофьор на фолксвагена Рангел Тотев предприел завой при червен светофар, когато е блъснат от микробус "Форд".

 При удара са ранени четирима от пътниците в микробуса и трима от леката кола, съобщава "Стандарт". За изваждането им е използвана специализирана техника от Гражданска защита.

Пострадлите от буса се разминали с леки травми и са освободени за домашно лечение. В болница без опасност за живота е настанен Рангел Тотев, шофьорът на колата, причинил катастрофата. Все още се чака информация от болницата за състоянието на двамата му спътници, уточниха от полицията.

Вижте още и: Юридическа защита на пострадали при катастрофи

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 5815161041155716049

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item