stoineff

Циганин обезобрази жена от бой в Добрич

Циганин обезобрази жена от бой в Добрич

Циганин е пребил жена в центъра на Добрич, съобщава в писмо до българските медиите Николай Мирчев - член на Съюза на българските журналисти.


"В централната част на град Добрич, докато отива на работа, бе пребита моя семейна приятелка, от мъж от ромски произход", пише Мирчев.

На 22 ноември в 5.50. сутринта 42 годишната Цветана Вълчанова тръгнала за работното си място - павилион за вестници и цигари. На ул. "Христо Ботев", между булевардите "Русия" и "Добруджа", е нападната, като мъжът я е удрял силно с юмруци в лицето, в резултат на които счупил носа й. Камион от фирма за сметосъбиране се е намирал в отсечката. Шофьорът надул клаксона и примигнал с фарове, което уплашило престъпника и той побягнал, като остави жената. Следва позвъняване на тел. 112, бърза реакция на полицаите, които залавят побойника, разпознат по-късно от жената. Пострадалата е откарана в болницата в Добрич.

"Полицаите го хванаха веднага. Много бързо реагираха. Разпознах го в полицията. Докато го разпознавах, имах възможността да го наблюдавам – не беше пиян, не беше дрогиран, много добре знаеше какво прави, просто изливаше някаква агресия върху мен. На същото място ме нападнаха преди 3 години. Друга моя колежка също пострада до битака. Не може ли да се освети това място", пита 42-годишната жена. Жената призовава да се вземат мерки за осветяване на мястото: "Живеем в страшни времена – поне да направим малкото, за да опазим хората", категорична е жената.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 345056686971460130

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item