stoineff

Вуйчо закла племенника си в плевенско село


50-годишен циганин закла племенника си в село Чомаковци, Плевенска област. Информацията беше отчасти потвърдена от МВР, според които жертвата и убиеца му били братовчеди. 

Убиецът е заловен почти веднага. На 11 ноември в 00:30 часа в полицията бил получен сигнал от тел.112, че жертвата лежи на пътя в селото, намушкана с нож в сърцето.

След като пристигнали на мястото униформените установили, че раненият, 33-годишен, бил в безпомощно състояние и на път за болницата в Червен бряг издъхнал.

По информация на очевидци, мъжът бил прободен от 50-годишен, също от Чомаковци. Извършителят е открит в дома му, с множество рани по тялото. Той доброволно е предал оръжието, с което е ранил по-младия мъж. Оказана му е медицинска помощ в местната болница в Червен бряг, след което е транспортиран в Плевен без опасност за живота.

Изясняват се мотивите за извършване на тежкото престъпление, но разследващите предполагат, че битови мотиви са в основата на скандала и последвалата саморазправа след злоупотреба с алкохол.

Жителите на Чомаковци разказаха, че още сутринта преди трагедията убиецът започнал да пие по повод годежа на своя племенница. С жертвата си живеели на една улица, скарали се и се сбили.

След сегашното убийство е образувано досъдебно производство.
Още криминални новини:


+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 59183425243091178

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item