stoineff

Студентите развалиха хепънинга. Вече има кръв на протестите

Протести

Днес Репортер на "Интервю" видя и кръв на протеста. Всичко се случи след стълкновение между полицията и студентите, което продължи няколко секунди.  Четвъртокурсникът Александър Попов  от СУ  опита да излезе пред полицията. В същия миг пък органите на реда натиснаха и  разхвърляха демонстрантите. В резултат Александър напусна протеста с аркада на веждата, от която бързо рукна кръв.

Александър напусна протеста с аркада на веждата, от която бързо рукна кръв.

Над 10 автомобила и бял микробус излязоха от паркинга на парламента и поеха към Централния военен клуб. Някой от протестиращите хвърли пиратка. В някои от автомобилите има по двама-трима души.


Повечето от загражденията бяха избутани пред паметника на Цар Освободител и с помощта на полицейски кордон, за да минат колите. Стигна се и до ръкопашни схватки.

Хората хвърлят по колите бутилки с вода, кенове от безаколкохолни напитки и др. Най-напечено е пред Художествената галерия, където протестиращ се хвърли зад бял автомобил. Полицаите го изнесоха на ръце на тротоара.

Полицейското присъствие продължава да е усилено.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

протести 981460232858876247

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item