stoineff

Мис Джуки за Орлинов: После обаче биеше и мен!

Мис Джуки и Орлинов:


Орлин Орлинов футболистът прочул се предимно с побоищата над модели и манекенки е в центъра на нов скандал.

 Габриела Радославова, известна като "Мис Джуки" сподели в светското предаване на Гергана Стоянова - „Усещане за жена” , че е била гадже, дори е живяла на семейни начала с нападателя,бивш играч на ЦСКА, а отскоро футболист на Любимец.

„Живяхме заедно година и половина”, казва блондинката.

Орлинов и Габриела

Габриела и Орлин Орлинов се събрали заедно след екшъна и придобили отзвук случай с побоищета над моделката Катрин Вачева, в които беше обвинен футболистът. „Беше много на моменти, пък и характерът му е много избухлив”, призна Габи пред водещата Гергана Стоянова.

„След като се разделихме, той излезе и каза, че между нас нищо не е имало и че съм била само за секс, а той живя у нас толкова време. Искам да кажа, че с него съм изживяла най-лошите си дни”, разстрои се в студиото на „Усещане за жена” Мис Джуки.

Габи Радославова показва с гордост силиконовите си устни
Габи Радославова показва с гордост силиконовите си устни

Сексапилната 20-годишна блондинка обаче призна, че Орлин Орлинов е първата й голяма любов и дори е искала да се ожени за него и да му роди деца, защото в началото той се държал много добре с нея. „После обаче биеше и мен. Родителите ми не разбраха нищо, докато с него не скъсахме”, признава за пръв път Габриела.

Габи Радославова  дори имала  татуировка с името на Орлин Орлинов над лявата си гърда, но наскоро е претърпяла интервенция за заличаване.

Тя призна, че е била заплашвана от Орлинов и от негови роднини да си мълчи, но въпреки това показа, че не се страхува и ще говори, а ако той и посегне ще си извади ограничителна заповед.


В момента Мис Джуки има ново гадже, което пак е футболист. Той е с 2 години по-голям от нея и са заедно от месец и половина, но блондинката от „Мисколегията” на Павлов категорично отказа да каже името му. Въпреки това тя продължава да получава предложения за секс срещу заплащане, но сподели с Гергана Стоянова, че подобно нещо никога не е приемала.

Пред водещата на „Усещане за жена” по TV7, Мис Джуки разкри още, че има само една пластична корекция и това са устните, в които е вкарала 6 кубика силикон. Разбира се огромните руси екстеншъни също са допълнение към визията й.

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 6863305226922322065

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item