stoineff

Мръсна свиня, аз ти давам заплата, а ти не чистиш и не готвиш както трябва!

interview daniela italia
Малтретираната в Италия българка Даниела е интервюирана от водещия

Италианското предаване "Le Iene" шокира зрителите си в сряда вечерта с предаване за българката Даниела, която е жестоко малтретирана в дома, където работила като домашна помощница.


Чрез скрита камера милиони италиански зрители стават свидетели на насилието и униженията на българката Даниела, дошла да работи в италианска къща като много други като нея, домашни прислужници или гледачки на възрастни хора.


Бита до посиняване, наречана „мръсна свиня, аз ти давам заплата, а ти не чистиш и не готвиш както трябва”, са само част от обидите, които е понасяла всекидневно от италианската си господарка, вероятно заможна жена по професия психолог, пише изданието за българите в чужбина "Български новини".

Даниела е принуждавана да чисти изпражненията на 18-те кучета, които италианката е държала затворени в клетки. „Те са 100 пъти по-важни от теб”, е крещяла господарката срещу българското момиче.

След излъчване на скандалния репортаж, телефоните и социалните връзки за контакт с предаването са прегрели от възмутени зрители, вследствие на което, 2 часа по-късно, репортажът е свален от сайта на телевизията. Темата се обсъжда и в Twitter до късно през нощта. Сайтът на телевизията е наводнен с негативни коментари, а от тази сутрин е офлайн. „Видеото са го махнали!! Не е онлайн само за няколко часа!!!! Но който гледа предаването като мен видя всичко!”, коментира Лиляна Цветкова.



Гръмнаха и социалните групи във фейсбук на българите в Италия. Те настояват за незабавна намеса на българското посолство в Италия и българската държава.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 5104169144577855410

Публикуване на коментар

  1. Така се отнасят с много българки навсякъде в Европа,не само в Италия,това търпят всекидневно всички българки в Гърция,малко са тези които попадат в добро и възпитано семейство и се отнасят с тях както трябва и ги считат за хора!

    ОтговорИзтриване
  2. Tuka ne stava vapros za chuzhbina ili Bulgaria. Rabotodatelkata e kriminalna prestapniza!

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item