stoineff

Дъщерята на Борисов получила страхова невроза



Дъщерята на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов е получила страхова невроза заради организираните обсади на дома на бившия премиер в Банкя. Това призна самият Борисов в пост във Фейсбук.

Че тя има някакъв здравословен проблем, стана ясно от днешното му изявление в Пловдив: „Ако не ми оздравее детето от това, което му причиниха, с това висене пред дома ми, с този тормоз, няма да имам пощада към тези хора", заяви днес Борисов.

По-късно Бойко Борисов в социалната мрежа, той написа:

„Благодаря на всички, които днес ни подкрепиха. Имахме огромна нужда от вас. Показахме колко сме силни и заедно поискахме оставката на тази неестественa коалиция. Това е интелигентният и мирен начин да покажем несъгласието си с това управление. А не като опонентите ми, които си служат с грозни и неморални методи и изпращат платени протестиращи пред дома ми седмици наред, вследствие на което дъщеря ми Венeта получи страхова невроза и вдигна 180 пулс. Безпощаден ще бъда към тях. Давам ви дума - няма да ви предам и изоставя. България рано или късно ще излезе от това блато", написа Бойко Борисов във Фейсбук.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Политика 426617986409039769

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item